21 dec 2016

Ny VD på NIMAB

Martin Andersson blir ny VD på NIMAB och
Hans Andersson är ny Commercial Manager

Sjöbo, 21.12.2016

Martin Andersson, idag Arbetschef på NIMAB, tillträder som ny VD på NIMAB den 1 januari 2017. Han ersätter Jan-Gunnar Glave, som under en övergångsperiod innehaft rollen.

Martin Andersson har arbetat som arbetschef på NIMAB sedan juni 2015 och känner verksamheten väl. Han har tidigare arbetat på NCC i 14 år, senast i rollen som Affärschef. Martin har också internationell erfarenhet från flera utlandsuppdrag.

–Jag känner mig mycket trygg med Martin som ny VD för NIMAB. Martin har erfarenheten och förståelsen för verksamheten och har visat att han kan utveckla företaget i rätt riktning och takt, säger Jens-Henrik Nicolaisen, styrelseordförande NIMAB.

–Jag är mycket glad över att jag har fått förtroendet och jag antar denna spännande utmaning med ödmjukhet. Jag kommer att fortsätta utveckla verksamheten och NIMABs goda kundrelationer i en internationell koncern med stark entreprenörsanda, säger Martin Andersson.

NIMABs ledning har även den 1 december 2016 förstärks med Hans Andersson som ny Commercial Manager. Hans kommer från NCC där han har arbetat i ledande befattningar i 26 år, senast som Compensation and Benefit Manager Sverige och tidigare som HR-chef för NCC i södra Sverige.