Jobb & Karriär

Bygga framtiden med skaparglädje

Hos oss på NIMAB poängterar vi yrkesstolthet, delaktighet och engagemang i skaparprocessen. Oavsett om du söker jobb som administratör, specialist, arbetsledare, yrkesarbetare eller praktikant. Tillsammans skapar vi framtiden med äkta arbetsglädje.

NIMAB-andan

Den speciella NIMAB-andan är en tradition som innebär att varje enskild medarbetare kan känna delaktighet i företagets utveckling, uppmuntras att ta egna initiativ och att ansvara för det jobb man utför i sitt dagliga arbete. Hos oss på NIMAB möter vi våra uppdragsgivare och leverantörer med öppenhet, ärlighet, lyhördhet och en vilja att samverka i långsiktiga förtroenden.

Välkommen till möjligheternas bransch

Byggbranschen har ständigt behov av nya duktiga medarbetare på olika funktioner inom organisationen. För den som vill växa i sin yrkesroll finns dessutom många möjligheter att växla väg, vidareutvecklas och göra karriär. På den här sidan kan du läsa om de tjänster som för tillfället är lediga hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor kring anställning och praktik. Även om vi inte kan erbjuda den tjänst/praktik du söker just nu, så skicka gärna in en intresseanmälan med CV till jobb [at] nimab [dot] se eller lägga in din CV på den här länken så kontaktar vi dig om vakans uppstår.

Internationella tjänster och utvecklingsmöjligheter

Intresserad av att arbeta utomlands? Som helägt dotterbolag till Strabag SE kan vi erbjuda många möjligheter för intresserade medarbetare att arbeta, kompetensutvecklas och göra karriär i en internationell miljö. Du kan även söka lediga tjänster direkt via STRABAG SE.