NIMAB Support ett flexibelt komplement

NIMAB Support hanterar framförallt mindre entreprenaduppdrag såsom nybyggnader, om- och tillbyggnader samt underhåll av olika byggobjekt.

Löpande bygguppdrag, reparationer och underhåll

NIMAB Support åtar sig framförallt mindre entreprenaduppdrag såsom nybyggnader, om- och tillbyggnader. Vi utför även reparationer och underhåll för kunder som vi tecknat ramavtal med samt ansvarar för den interna eftermarknaden.

Byggnadsplåtslageri

Inom NIMAB Support finns en avdelning för byggnadsplåtslageri. Verksamheten utgår från Sjöbo i fräscha lokaler med modern maskinpark. Vi erbjuder alla typer av byggnadsplåtslageri på tak och fasad, såväl stora som små projekt.

Höga krav på yrkeskunnande

Den stora variation av uppdrag som NIMAB Support hanterar kräver oftast gedigen hantverks- och yrkesskicklighet samt lång erfarenhet. Våra medarbetare är därför handplockade och väl kvalificerade för att klara samtliga moment i ett bygge, allt från kakelsättning och klinkerläggning i till exempel kök och badrum, montering av fönster och dörrar, fasadrenoveringar, olika typer av plåt- och takarbeten, till att hantera mindre eller större entreprenader med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Fast medarbetarstab och utvalda underentreprenörer

Vi arbetar med uppdragsgivare över hela Skåne, såväl offentliga beställare som företag, industrier, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatpersoner. Mixen av uppdrag gör att vi har en fast medarbetarstab med egna snickare, murare, betongarbetare, rivare och plåtslagare. Dessutom har vi ett nära samarbete med utvalda företag inom exempelvis el, VA, värme och ventilation.